Euroflat Madrid Apartments - Apartamente in Madrid, cazare in Madrid, inchirieri apartamente in Madrid.

english spanish german russian romanian hungarian italian
Bine aţi venit1
Bine ati venit pe site-ul Euroflat Madrid Apartments - cazare in Madrid pentru turisti !

Oraşul cu tradiţii seculare, dar un oraş modern cu o atmosferă contemporană de oraş cosmopolit este Madrid, capitala Spaniei, unul dintre cele mai cunoscute oraşe hispanice.

Prin oferirea de apartamente în Madrid, vă punem la dispoziţie o alternativă de cazare în Madrid chiar în centrul oraşului, situate aproape de principalele atracţii turistice.

Euroflat Apartments vă oferă la Madrid apartamente noi, moderne, confortabile, verificate periodic, pentru a vă asigura un sejur agreabil si cele mai bune servicii de cazare în Madrid.

Pentru a satisface nevoile clienţilor, aceste apartamente în Madrid au un design modern, nou, confortabil cu facilităţi ce vor transforma sejurul dvs într-o vacanţă la Madrid de neuitat. 

Cu ocazia sejurului în Madrid să nu uitaţi să vizitaţi muzeele renumite, cum ar fi Muzeul Prado, Muzeul Regina Sofia, sau faceţi o plimbare prin Parcul Botanic Retiro, care va fi probabil una din cele mai impresionante atracţii precum şi Palatul Regal din Madrid sau Catedrala Almudena.

Iar dacă sunteţi fani al fotbalului, nu puteţi omite o vizită ghidată la Stadionul Santiago Bernabeu, unde veţi intelege ce înseamna echipa de fotbal Real Madrid pentru localnici si pentru toată lumea fotbalului. 

La
Plaza de Toros Las Ventas prezintă toreadorii în luptele lor cu taurii. 

Euroflat Apartments în Madrid, ca şi în multe alte oraşe din Europa, face tot efortul pentru a vă asigura o vacanţă plăcută. Aceste eforturi sunt răsplătite şi prin faptul că mulţi dintre clienţii noştri revin în aceeaşi locaţie şi la a doua sau a treia vizită în Madrid. 

Confortul dorit, accesul imediat la atracţiile turistice, economii substanţiale în portofelul dvs, spaţiu modern şi întreţinut sunt doar o mică parte din ceea ce poate oferi o cazare în Madrid la Euroflat Madrid Apartments.


Observatiile si comentariile clientilor sunt binevenite in vederea imbunatatirii serviciilor noastre.

Creante si resposabilitati

Managerii/proprietarii apartamentelor isi pun in aplicare toate eforturile pentru a va asigura cele mai bune servicii in schimbul sumei achitate. O data cu rezervarea unui apartament veti primi un certificat de rezervare (confirmation voucher) pentru apartamentul respectiv si din momentul acela veti intra in contact direct cu managerii/proprietarii apartamentului. In acest sens daca veti avea nelamuriri inaintea sosirii sau in timpul sederii in apartament, veti putea adresa intrebari direct catre ei.

Raspundere

Euroflat dispune de experiente pozitive si relatii de incredere cu managerii/proprietarii ai caror apartamente sunt publicate pe siturile noastre. In pofida relatiilor bune, Euroflat Apartments nu este responsabil pentru daune, neplaceri sau neintelegeri cauzate inaintea sau in timpul sederii Dumneavoastra. Va rugam sa tineti legatura directa cu managerii/proprietarii fie prin e-mail sau prin telefon. Adresa lor de e-mail si numarul lor de telefon sunt intotdeanuna mentionate in certificatul de rezervare (confirmation voucher) trimise de catre ei.

Cerere informatii
*Persoane
*Sosire
*Plecare
Telefon:
*Email

Oferte speciale
Apartament Piamonte 1H 2B- cazare Madrid  - apartament central cu 3 camere - bucătărie complet e ...details
Apartament Piamonte 2F 2B- apartament Madrid cu 3 camere - aproape de Gran Via - stație de metrou ...details
Apartament Toledo - apartament cu 3 camere in Madrid - apartament Madrid cu 3 camere - în centrul orașului, aproape de stație m ...details
Apartament Piamonte 1E 1BApartament Piamonte 1E 1B este un apartament in Madrid, mobilat modern situat la o ...details


Evenimente în Madrid

Vremea în Madrid
Clear
Weather in Madrid28°
C
Umiditate rel.:25%
Răsărit:6:48 AM
Apus:9:49 PM
Vânt:W 2 mph
Presiune:30.09 Hg

Partners


Meniu

Informaţii rezervare
e-mail:
mail@euroflat-apartments.com

Timpul local 06:25 [GMT+1]

sunaţi-ne la:

UK: +44-20-3287-1237

Int'l: (00)97-252-2511 006

Romania: +40-31-224 9737

Hungary: +36-21-2523 007

Skype Us

RentalsApart Madrid
RentalsApart Madrid